Hansabuss saadab täna, 1.augustil Viimsi valla liinidele 15 uut kaua oodatud gaasibussi. Investeeringu maht on 3,3 miljonit eurot.

Reisijaid asutakse teenindama biometaangaasi kasutavate 80-reisijakohaliste Iveco Crossway bussidega.

Kõik bussid on varustatud tõukerataste hoidjaga, USB laadimispesade, stopp-nuppudega sõitjate väljumissoovist teavitamiseks, elektrooniliste tabloode ja peatuste teavitussüsteemiga. Bussid on madalapõhjalised ja kallutusfunktsiooniga, mis tagavad ratastooli ja lapsekäruga sõitja mugava sisenemise.

„Ootame täna kõiki huvilisi Viimsi valla poolt korraldatud tõukerataste infopäevale “Pargi ja Reisi” parklas 17:00-19:00, kus saate lähemalt ka uue bussi ja tõukeratta hoiualaga tutvuda,“ ärgitab Hansabussi juhatuse esimees Indrek Halliste.

„Liinide teenindamiseks ootame meiega jätkuvalt liituma hoolivaid ja tublisid bussijuhte, et koos tõsta ühistransport jätkusuutlikule tasemele ning teha Viimsi valla reisijad rõõmsaks,“ kutsub Halliste meeskonnaga liituma.

„Hansabuss pakub pikaajalist ning hoolivat partnerlust oma töötajatele, klientidele, koostööpartneritele bussitranspordi lahenduste leidmisel ning suur rõõm on pakkuda mugavat ning turvalist tellimusvedu, töötajate vedu, kooliõpilaste vedu ning avalikku liinivedu nüüd ka Viimsi vallas,“ märgib Halliste.

Lisainfo:
Juhatuse esimees Indrek Halliste